Titularizarea la Tribunal - Botosaniul, luat in vizor!

Titularizarea la Tribunal - Botosaniul, luat in vizor!
Examenul de titularizare ar putea fi repetat in orasele in care absolventii de la USH nu au fost primiti in sali, situatie petrecuta si la Botosani!

Emilian Prodan, presedintele Comisariatului pentru Societate Civila, a anuntat ca organizatia pe care o reprezinta a cerut in instanta anularea concursului de titularizare, dupa ce au fost primite peste 100 de plangeri din partea absolventilor care au fost scosi cu jandarmii din sala de examen.

Operatiunea ordonata de Ecaterina Andronescu nu a fost aplicata de inspectorii scolari din toate judetele, astfel ca unii dintre candidatii de la "Spiru Haret" au fost lasati sa sustina examenul.

In acest fel s-a produs dis­criminare, cei din Cluj, Braila, Botosani, de exemplu, fiind exclusi din examen, iar cei din Craiova, Mures, Brasov, Bistrita-Nasaud reusind chiar sa obtina medii peste 7, astfel ca au devenit profesori titulari.

Federatia Educatiei Nationale a protestat la acea data fata de modul in care Ecaterina Andronescu a tratat sutele de dascali de la USH, acuzand-o de "ge­nerarea hao­sului prin hotararile pe care le ia aducand prejudicii ima­ginii invatamantului romanesc".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
77

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
33

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
56

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...