Ţinta este victoria cu Voluntari, consideră Moruţan
SPORT

Ţinta este victoria cu Voluntari, consideră Moruţan
La numai 17 ani, Olimpiu Moruţan se declară nemulţumit de debutul său la FC Botoşani, pentru că meciul a fost pierdut, însă îşi pune speranţele într-o victorie cu Voluntari, vineri, pe Municipalul botoşănean.

Pentru asta, însă, Florin Cernat, considerat cel mai periculos jucător al FC Volutari, trebuie să fie "neutralizat".

"Este un jucător bun, cu experienţă, care a jucat la mai multe echipe şi sperăm să nu facă prea multe vineri seară. Poate face diferenţa, dar nu poate singur, ci doar cu colegii săi", spune Olimpiu Moruţan.

Cât despre faptul că nu a jucat în meciul cu Pandurii de la Severin, juniorul susţine că nu are motive să fie supărat pe Leo Grozavu, iar în momentul în care va convinge, va aştepta să fie şi titularizat.

"Eu trebuie să muncesc, iar când o să vadă că pot şi vreau, atunci o să mă bage şi el. Când o să am posibilitatea să joc ca titular, o să-mi fac treaba cât mai bine şi n-o să mai ies de pe teren", a susţinut Olimpiu Moruţan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
109

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
94

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
96

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...