Tineri, vanjosi si cu euro in buzunar!

Tineri, vanjosi si cu euro in buzunar!
Au colindat toate barurile din sat, dupa care s-au hotarat sa incheie ziua de duminica intr-o atmosfera idilica. Doi tineri din Dracsani, Gheorghe B., de 19 ani, si Florin C., de 29 de ani, cu mintile bine aburite dupa o zi de betie, au decis sa organizeze si o seara amoroasa, mai departe de satul lor.

Constienti ca nu vor putea conduce masina pentru a ajunge in localitatea Tudor Vladimirescu, au rugat un prieten sa ii ajute. Pe drum, tinerii au inceput sa se certe de la bani, cine a platit bautura si cine este dator sa plateasca in continuare.

Tanarul de 19 ani, care a indraznit sa afirme ca pana atunci doar el platise bautura, a fost batut mar de Florin C., cu pumnii si picioarele. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Florin C. a apelat si la o cheie tubulara, cu care l-a lovit pe amicul sau de pahar. Dupa ce soferul a aplanat conflictul celor doi, baiatul s-a dat jos la intrarea in satul Tudor Vladimirescu si s-a prezentat la politie, pentru a face o plangere.

Drept razbunare pentru bataia primita, victima li s-a plans politistilor ca a fost si talharita, fiindu-i luati in timpul incaierarii 50 de euro si 200 de lei, bani cheltuiti de fapt pe bautura. Politistii au inceput imediat o ancheta, stabilindu-se ca banii nu au fost sustrasi de nimeni, in schimb, au confirmat agresiunea asupra tanarului de 19 ani.

Barbatul de 29 de ani va fi cercetat pentru loviri si alte violente. In urma numarului de zile de spitalizare, se va stabili si solutia cazului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
59

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
65

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
62

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...