Tineri puși pe scandal în Centrul Vechi și Parcul Tineretului!

Tineri puși pe scandal în Centrul Vechi și Parcul Tineretului!

 arhiva  

Mai mulți tineri de etnie romă care își duc veacul prin Centrul Istoric al municipiului Botoșani au găsit să se distreze distrugând bunuri de pe domeniul public.

În cursul săptămânii trecute, o patrulă a Poliției Locale a fost sesizată prin dispecerat cu privire la faptul că mai mulţi tineri de etnie romă lovesc și distrug cu picioarele coşurile de gunoi şi semnele de circulaţie din apropierea Serviciului Public Local de Asistență Socială. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Poliția Locală, tinerii fiind identificați și amendați. 

În aceeași zi, efective ale Poliţiei Locale au acţionat în zona Centrului Istoric, deoarece mai multi tineri de etnie romă tulburau ordinea publică în zonă, ocazie cu care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale conform legii 61/1991.

Probleme de acest gen au fost sesizate și în zona Parcul Tineretului. O femeie care locuieşte în zonă a reclamat faptul că un grup de tineri face sandal şi tulbură ordinea şi liniştea publică.

La faţa locului au fost identificate patru persoane cu vârste cuprinse între 25 – 36 ani care au fost legitimate şi îndepărtate din zonă, iar din cauza faptului că unul dintre tineri avea un comportament deviant, acesta a fost sancţionat de polițiștii locali cu amendă în valoare de 100 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
121

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
84

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
79

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...