Ţigări confiscate în Piaţa Centrală de către jandarmii botoşăneni

Neinspirat un botoşănean care a ieşit cu ţigări de contrabandă la vândut în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani. S-a ales cu dosar penal şi cu ţigările confiscate după o întâlnire cu jandarmii.

Ţigări confiscate în Piaţa Centrală de către jandarmii botoşăneni

   Foto: arhivă

O acțiune executată pe linia combaterii comerțului ilegal cu produse accizabile în zona Pieței Centrale din municipiul Botoșani s-a soldat cu o confiscare de ţigări, dar şi cu sesizarea autorităţilor judiciare.

Şi asta după ce sâmbătă dimineață, jandarmii botoșăneni au ridicat în vederea confiscării 192 de pachete de țigări și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "contrabandă" persoanei care le comercializa.

Cu o săptămână în urmă, în cadrul unei acțiuni similare, au fost ridicate 70 de pachete de țigări de contrabandă, în ambele situații "marfa" fiind predată, împreună cu actele procedurale întocmite, polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

De asemenea, pe timpul celor două misiuni, jandarmii au mai ridicat în vederea confiscării nouă litri de alcool și au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
210

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
171

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
119

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...