Tex Cafe Club, inaugurat cu VIP-uri şi "Fără Zahăr"-FOTO

Tex Cafe Club, inaugurat cu VIP-uri şi "Fără Zahăr"-FOTO
Noul Tex Cafe Club de pe Bulevardul Mihai Eminescu a fost inaugurat, joi seară, în prezenţa mai multor VIP-uri din Botoşani.

Printre cei prezenţi s-au numărat senatorul Viorel Grigoraş cu soţia, fostul senator Daniel Humelnicu, consilierii locali Cătălin Alexa şi Ovidiu Luca, dar şi câţiva oameni de afaceri.

La inaugurare au cântat băieţii de la "Fără Zahăr" care în stilul caracteristic i-au binedispus pe cei prezenţi.

Tex Cafe Club va funcţiona în regim de cafenea de luni fără vineri între orele 08.00 şi 22.00, iar în weekend va fi program disco, de la care nu vor lipsi animatoarele.

De asemenea, săptămânal vor fi organizate seri tematice, dar şi karaoke. De luni până duminică între orele 10.00 şi 24.00 se va putea juca billiard, dar şi alte jocuri.

Clubul a fost închiriat firmei Cavord Templu, iar de vineri, 16 august, va fi deschis publicului.

Tex Cafe Club îi aşteaptă pe toţi cei care vor să savureze o cafea, un cocktail sau o băutură într-o atmosferă relaxantă, dar şi pe cei care vor să se distreze, aceştia urmând a avea parte de multe surprize.



































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
719

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
238

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
194

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...