Testul pe care Adriana Săftoiu l-ar da liberalilor care vor să candideze

Testul pe care Adriana Săftoiu l-ar da liberalilor care vor să candideze
Purtătorul de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, a afirmat, în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, că se gândeşte cum ar fi dacă le-ar cere liberalilor să scrie un eseu, "cu gramatica din dotare", despre motivul pentru care vor să candideze la alegerile parlamentare. În replică, Diana Tuşa a declarat că liberalii "nu sunt agramaţi, reduşi mintal sau asistaţi sociali".

"Mă gândesc cum ar fi să am posibilitatea să le cer tuturor celor care vor să candideze să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze încă o dată sau prima dată. Fără să fie ajutaţi de un consilier, de un prieten, de goagăl. Să scrie ei, simplu, care cred că le este misiunea. Cu gramatica din dotare, fără să fie obligaţi să gloseze pe teme filosofice de morală politică", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, pe Facebook.

"Electoratul ar aprecia măcar sinceritatea lor, chiar şi a celor care vor recunoaşte că fără un loc în Parlament nu mai au nici un loc de muncă. Cetăţenii au dreptul să ştie cum îşi prefigurează misiunea viitorii candidaţi. De ce mai vor încă o dată în Parlament sau pentru prima dată", a conchis Săftoiu.

La scurt timp după postare, Diana Tuşa a reacţionat pe pagina sa de Facebook, afirmând că nu a înţeles niciodată "ce-i determină pe unii să-şi umilească colegii", despre care afimă că "nu sunt agramaţi, reduşi mintal sau asistaţi sociali".

"Nu am înţeles niciodată, şi nici nu cred că o să pot înţelege, ce-i determină pe unii să-şi umilească colegii, care este motivaţia lor interioară pentru a face acest lucru... Mai mult, nu înţeleg de ce să îi supui unor umilinţe publice în condiţiile în care, ştim cu toţii, listele sunt deja bătute în cuie, e drept! criteriile de desemnare încă nu...

Colegii mei NU sunt agramaţi, reduşi mintal sau asistaţi sociali, cum sugerează doamna Săftoiu. Unii dintre ei chiar lucrează la Programul de Guvernare al ‪#‎PNL‬. Să înţelegem că acest program este făcut de agramaţi şi de oameni fără ocupaţie???", spune Diana Tuşa.

În încheiere, Tuşa susţine că ar fi gata oricând să participe la un concurs de gramatică a limbii române cu Adriana Săftoiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
460

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
59

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...