Terasa s-a facut scrum, vinovatul nu isi mai aminteste nimic!

Terasa s-a facut scrum, vinovatul nu isi mai aminteste nimic!

 Tanarul anchetat pentru incendierea terasei va fi cercetat doar pentru distrugere din culpa!  

S-a ales scrumul pana la capat! Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani si reprezentantii Politiei Botosani, au hotarat, dupa finalizarea cercetarilor preliminare, ca tanarul care a fost implicat in incendiul de la terasa Cactus va fi anchetat doar pentru distrugere din culpa.

Anchetatorii au stabilit ca, in acest stadiu al cercetarilor, nu se poate demonstra intentia tanarului de a incendia terasa.

Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani a confirmat inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere din culpa. Dosarul se afla in faza urmaririi penale si de administrare a probatoriului in vederea solutionarii cauzei, a precizat subcomisarul Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ.

Terasa Cactus a fost distrusa complet intr-un incendiu izbucnit in noaptea de 28 spre 29 septembrie. Atunci, doi tineri din Botosani, Cosmin S., de 22 de ani, si Edgard B., de 23 de ani, au intrat intr-un conflict aparent minor cu membrii trupei Vita de Vie.

Dupa ce le-au cerut artistilor autografe, cei doi au inceput sa ii incomodeze, asezandu-se chiar langa masa lor. Pentru ca erau in stare de ebrietate, personalul terasei i-a invitat sa paraseasca locul. Dupa ce s-a plimbat un timp, Cosmin S. a fost vazut indreptandu-se spre parcarea terasei, de acolo de unde, dupa scurt timp, a si izbucnit incendiul.

Flacarile s-au extins cu repeziciune. In ciuda interventiei pompierilor, nu s-a mai putut salva nimic din terasa.

Cosmin S. a recunoscut ulterior ca a mers cu tigara aprinsa in parcare, dar a tinut-o una si buna: nu isi mai aminteste ce s-a intamplat si cum a izbucnit focul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...