TEORIA CONSPIRATIEI: Liderul PSD Botosani crede ca a fost sabotat de ziaristi!

TEORIA CONSPIRATIEI: Liderul PSD Botosani crede ca a fost sabotat de ziaristi!

 Constantin Contac, liderul PSD Botosani  

Constantin Contac, liderul PSD Botosani, este nemultumit de confuzia creata in legatura cu numele viitorului director al Directiei Judetene de Cultura Botosani, social-democratul sustinand ca vinovata de aceasta situatie este… presa!

“Eram la Iasi cand am fost sunat de o ziarista din Botosani in legatura cu directorii desemnati de PSD. La Cultura am spus ca se numeste Ciobanu, dar nu imi aminteam numele mic, insa nu am spus ca s-ar numi Brandusa Ciobanu", a precizat astazi Constantin Contac.

Cu toate acestea, chiar daca in presa a fost vehiculat numele Brandusa Ciobanu in locul Corneliei Ciobanu, persoana desemnata de PSD pentru conducerea Directiei pentru Cultura, social-democratii nu au facut niciodata precizarile necesare.

Mai mult, Contac spune ca atitudinea presei botosanene ar fi rauvoitoare.

“Unii mistifica fiindca au interese sa zapaceasca lumea. Cornelia Ciobanu merita sa fie pe functia respectiva, pentru ca are studii si este capabila", a declarat Constantin Contac.

Reamintim faptul ca Stiri Botosani a facut PRECIZAREA, in urma cu o saptamana, cu privire la numirea de la Directia pentru Cultura, cu mentiunea ca Brandusa Covalciuc Ciobanu este membra a PD-L, deci nu avea cum sa fie numita de social-democrati.

Atat Brandusa Ciobanu, cat si Cornelia Ciobanu, sunt soliste de muzica populara.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
11

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...