Tatăl lui Bogdan Gigină: "Lucra 18 ore pentru a fi deplasat Oprea de la restaurant la toaleta proprie"

Tatăl lui Bogdan Gigină: "Lucra 18 ore pentru a fi deplasat Oprea de la restaurant la toaleta proprie"
Bogdan Gigină, poliţistul care a murit pe motocicletă, anul trecut, când îi deschidea calea lui Gabriel Oprea, lucra şi câte 18 ore pe zi. Aşa a dezvăluit tatăl său, tot poliţist.

În mesajul publicat, tatăl lui Bogdan Gigină a dezvăluit că, în ziua accidentului, poliţistul ar fi refuzat să asigure traseul antemergător pentru Gabriel Oprea. Motivul: condiţiile meteo nefavorabile. Ar fi purtat în acest sens o discuţie cu superiorii, însă, spune bărbatul, "indolenţa a fost prea mare", potrivit Realitatea.net.

Pentru că şefii lui ar fi putut, la cererea tânărului, să îl retragă din coloană. Şi a mai explicat tatăl lui Bogdan Gigină că în telefonul fiului său erau mai multe mesaje, în care discuta cu colegii săi despre situaţiile când poliţiştii pe motocicletă nu ieşeau pe traseu din cauza vremii.

"Doar nu crezi că eram nebun să risc pe o asemenea vreme", e unul dintre mesaje.

"În data de 20 octombrie 2015, a fost desemnat Bogdan pentru coloana oficială a lui Oprea, deşi conform graficului de prezenţă, avea program de 8 ore. Accidentul survine în ora 12 de program. Erau zile când programul sărea de 16 - 18 ore... doar pentru a fi deplasat oficialul român de la restaurant la toaleta proprie şi retur", a mai scris tatăl lui Bogdan Gigină, pe Facebook.

Bărbatul îi mai roagă pe colegii fostului poliţist să prezinte adevărul în legătură cu astfel de practici, pentru că, spune el, doar aşa se poate face dreptate. "Asta ne dorim şi noi, părinţii, dreptate şi adevăr", a mai precizat tatăl lui Bogdan Gigină.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
62

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
94

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
158

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...