Tara lui Dorel: Un mester instalator de ocazie a facut sa curga apa la aragaz

Tara lui Dorel: Un mester instalator de ocazie a facut sa curga apa la aragaz
Locuitorii unui bloc din Vaslui s-au trezit, marti, ca primesc apa in loc de gaz. Un instalator a reusit sa lase 12 apartamente fara gaz metan, dupa ce a incurcat racordurile.

Barbatul trebuia sa faca reparatii la centrala termica a unui apartament. Potrivit Adevarul, asa-zisul mester a demontat toate racordurile de la centrala din apartament, montata cu ceva timp in urma de o firma specializata, iar dupa ce a decis sa o repuna in functiune a pus racordurile pe dos.

"A fost un soc pentru mine in momentul in care am vazut ca pe la ochiul de la aragaz curge apa. M-am speriat si am oprit masina de gatit. Cand au venit cei de la Gaz Est am aflat ce s-a intamplat. Nu este normal. Stam in frig acum si nici mancare nu avem la ce sa facem", a spus un locatar.

"Eu am vazut ca pe conducta de la gaz curge apa si imediat am sunat la dispecerat. Bucataria mea este plina de apa. Nu merge aragazul, nu merge centrala. Eu sunt bolnava si am nevoie de caldura, trebuie sa fac mancare. Nu stiu cum a putut vecinul asta sa faca asa ceva. Sa plateasca acuma. Eu nu stau cu parchetul umflat de la apa din cauza lui", a declarat o alta femeie care locuieste in bloc.

Angajatii societatii de distributie a gazelor naturale din Vaslui, SC Gaz Est SA, au nevoie de cel putin doua zile pentru a scoate apa din instalatii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
24

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
193

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
154

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...