Tânără trimisă în judecată pentru imprudenţa de urca la volan fără a avea permis!
BOTOSANI

Tânără trimisă în judecată pentru imprudenţa de urca la volan fără a avea permis!
Se pregătea să ajungă la o nuntă dar nu a luat în calcul faptul că urcă la volan fără a avea permis de conducere şi că fapta sa va fi descoperită după ce a răsturnat o camionetă.

Asta a păţit o botoşăneancă de 33 de ani în urmă cu un an, atunci când a ignorat faptul că nu are permis de conducere în portofel şi s-a urcat la volanului unui BMW cu care a încercat, folosind străduţe mai puţin circulate, să ajungă în zona fostului Cinematograf Luceafărul unde urma să se întâlnească cu un şofer care s-o conducă la petrecerea de nuntă la care trebuia să ajungă, după cum se arată în rechizitoriul prin care a fost trimisă în judecată.

Numai că, ajungând la intersecţia străzilor Independenţei cu Ion Pillat, în zona Bisericii "Sfântul Spiridon", Liliana A. nu a băgat în seamă indicatorul "Oprire" şi a dat înainte, izbindu-se într-o autoutilitară încărcată cu mobilă. Din cauza forţei impactului, camioneta s-a răsturnat, pasagera aflată lângă şofer fiind rănită. Un echipaj de ambulanţă a preluat-o pe victimă şi a transportat-o la spital.

Ajunşi la locul accidentului, poliţiştii nu mai reuşeau să o calmeze pe şoferiţa înfuriată la culme şi în curând aveau să afle şi cauza nervilor: tânăra Liliana nu avea permis de conducere. Ba mai mult, împrumutase maşina de la un amic, fără să-i spună că de fapt ea nu este şofer cu acte. Ca atare, în urma anchetei ce a urmat, botoşăneanca a fost trimisă în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În faţa anchetatorilor, tânăra şi-a regretat fapta şi a explicat că urmase cursurile unei şcoli de şoferi cu câteva luni înainte dar nu se prezentase la examenele teoretic şi practic. Urmează însă ca instanţa în faţa căreia se va prezenta în următoarele zile să ia o decizie în privinţa faptei pe care tânăra a comis-o.

Citiţi şi: Autoutilitară răsturnată într-o intersecție din Botoșani de un BMW, condus de o șoferiță fără permis! FOTO 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
26

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
40

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
41

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...