Tânără luată pe capota unei mașini, pe trecerea de pietoni!
ACCIDENT!

Tânără luată pe capota unei mașini, pe trecerea de pietoni!

 arhiva  

S-a angajat în traversarea străzii regulamentar, pe marcajul pietonal, dar după numai câțiva pași a fost lovită de o mașină, fiind trântită pe asfalt.

Accidentul a avut loc, sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, pe Calea Națională, în apropierea intersecției cu strada Octav Onicescu.

O fată în vârstă de 19 ani s-a angajat în traversarea străzii dar a fost lovită de un autoturism Skoda, condus de Ionuț H., de 27 de ani, din Leorda. În urma impactului, tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind trasportată la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis pe numele lui un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
34

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
227

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
169

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...