Tânăra care a provocat un accident în care soţul ei, din Botoşani, a murit, a fost reţinută! A provocat un nou accident rutier!

Tânăra care a provocat un accident în care soţul ei, din Botoşani, a murit, a fost reţinută! A provocat un nou accident rutier!
Soferita care a produs doua accidente si a omorat o persoana a fost retinuta. Este vorba de Adina Gabriela Prisacariu, o tanara de 21 ani, din comuna Granicesti, care a produs gravul accident de la Dumbraveni, in anul 2014, in urma caruia sotul ei si-a pierdut viata. In a doua zi de Craciun, anul acesta, tanara a provocat un nou accident.

Evenimentul rutier a avut loc, pe DN 29, la intrarea in localitatea Salcea, sambata seara. In timp ce conducea autoturismul intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, tanara a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe contrasens, unde s-a izbit intr-un parapet de pe marginea drumului, dupa care s-a rasturnat intr-un zona cu vegetatie la o diferenta de nivel fata de partea carosabila de aproximativ sase-sapte metri.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei tinere de 19 ani, din comuna Dumbraveni pasagera in autoturism si ranirea usoara a conducatoarei auto si a unui tanar de 21 de ani, din comuna Dumbraveni si el pasager in autoturism.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat faptul ca, tanara are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice in urma accidentului petrecut in vara anului 2014. 

Nu este pentru prima oara cand tanara a incalcat legea. In data de 26 aprilie 2015, Adina Gabriela a fost prinsa de politistii rutieri suceveni circuland cu viteza si fara permis de conducere. Mai mult, oamenii legii au fost nevoiti sa o imobilizeze si sa o incatuseze pentru a o calma, dupa o urmarire in trafic.

Dupa accidentul de sambata de la Salcea, s-a dispus retinerea tinerei pentru o perioada de 24 ore, pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat, fiind introdusa in arestul IPJ Suceava.

Sursa: informatiata.ro

Citeşte şi Teribil accident de circulatie pe drumul Suceava - Botosani! Un dorohoian si-a pierdut viata!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
640

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
86

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
116

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...