Tanara botosaneanca impuscata in Italia a fost inmormantata astazi! - completare FOTO

Tanara botosaneanca impuscata in Italia a fost inmormantata astazi! - completare FOTO
Lacrimi si durere in familia tinerei botosanence impuscate cu singe rece in Italia. Corpul neinsufletit al Andreei Sutic, in virsta de 25 de ani, a ajuns duminica la Botosani si depus la Catedrala Sf. Petru si Pavel din oras.

Parintii Andreei au facut toate eforturile financiare pentru ca fiica lor sa fie inmormintata acasa, fiind sprijiniti pentru intocmirea formalitatilor de repatriere a botosanencei de Consulatul Romaniei in Italia.

Cheltuielile cu transportul au fost de 4.000 de euro, iar efectuarea necropsiei si intocmirea actelor necesare expatrierii au durat doua zile. Sicriul a plecat simbata dupa-amiaza din Verona, dupa ce doua zile trupul Andreei a fost depus la Capela Bisericii Ortodoxe Romane din localitate.

Pe linga sicriul botosanencei s-au perindat zeci de romani care au tinut sa fie alaturi de familia indoliata. Tot la capela ortodoxa a fost oficiata si o slujba religioasa, inainte ca sicriul cu trupul neinsufletit sa plece spre Romania.

Cu lacrimi in ochi, tatal Andreei, Paul Daringa, a declarat ca cea mai grea durere este cind iti pierzi un copil in floarea virstei.

"Nu am cuvinte, nu exista durere mai mare pe pamint. Era o minunatie de fata, iar in vara urma sa fie mireasa. M-a rugat sa ma ocup de sala pentru petrecerea nuntii. Acum pleaca in mormint", a spus sfisiat de durere tatal botosanencei.

Reamintim ca Andreea Sutic a fost impuscata in cap duminica trecuta, de un patron italian. Din cauza leziunilor grave suferite, tinara nu a mai putut fi tinuta in viata nici macar cu sprijinul aparatelor, decedind doua zile mai tirziu.

Botosaneanca si sotul ei, Tiberiu, au fost impuscati in plina strada, dupa cea femeia a refuzat avansurile sexuale ale patronului italian, Giacomo Attolini, de 47 de ani.

Tiberiu Sutic a fost impuscat in torace, insa norocul lui a fost ca avea portofelul in dreptul inimii, astfel ca glontele a fost deviat la cinci centimetri de inima, indeajuns ca barbatul sa scape mai usor.

Patronul italian a fugit, iar a doua zi s-a predat autoritatilor, avind la el si arma, un pistol calibrul 38. Giacomo Attolini este arestat pentru atac armat si crima. Inmormintarea va avea loc astazi. ASIS

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
557

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
121

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
76

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...