Tânăr urmărit penal după ce a bătut un asistent şi un brancardier de la Spitalul Săveni!

Tânăr urmărit penal după ce a bătut un asistent şi un brancardier de la Spitalul Săveni!
Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Săveni, este anchetat de procurori, după ce în toamna anului trecut a agresat fizic un asistent medical şi un brancardier de la Spitalul Săveni.

Tânărul a încercat să scape cu o pedeapsă mai uşoară, dar magistraţii i-au respins acordul de recunoaştere a vinovăţiei, dosarul fiind restituit procurorului în vederea continuării urmăririi penale.

În noaptea de 23 spre 24 octombire 2014, trei cetățeni, Suraj C., de 28 de ani, Raj C., de 25 de ani și Franc C., de 50 de ani, s-au prezentat la Camera de Gardă pentru a li se elibera o trimitere pentru unul dintre ei.

Nemulțumiți de modul cum s-a completat respectivul document, cei trei bărbați au început să facă scandal, iar cel de 25 de ani a lovit un asistent și un brancardier.

Personalul de la Camera de Gardă a solicitat intervenția poliției.

Cei trei scandalagii au fost amendați cu câte 500 de lei fiecare, iar tânărul de 25 de ani s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Dacă va fi găsit vinovat de agresiune, Raj C. riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi şase ani de închisoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
276

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
92

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
60

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...