Tânăr încarcerat, după un grav accident! Şoferul beat şi fără permis a fugit! FOTO
ACCIDENT!

Tânăr încarcerat, după un grav accident! Şoferul beat şi fără permis a fugit! FOTO
Un grav accident de circulaţie, în urma căruia un tânăr a fost rănit grav, a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe drumul Botoşani-Roma.

Un tânăr de 21 de ani din Roma, B.C., se deplasa la volanul unui BMW pe drumul judeţean, în maşină cu acesta fiind şi un amic în vârstă de 33 de ani.

Pe fondul vitezei excesive, la intrarea în localitatea Roma, şoferul a pierdut controlul volanului, autoturismul s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat pe cupolă. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă a rămas încarcerat, iar şoferul, după ce a reuşit să iasă din autoturism, a fugit.

Mai mulţi participanţi la trafic au sunat la 112, la faţa locului ajungând echipaje de descarcerare, ambulanţă şi poliţie. După ce a fost scos dintre fiare de către pompieri, tânărul rănit grav a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi transportat la spital.

La câteva ore de la producerea accidentului, poliţiştii au reuşit să îl găsească şi pe şofer. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor făcute, oamenii legii au descoperit că tânărul nu posedă nici permis de conducere, iar maşina cu care a provocat accidentul avea numere false. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fugă de la locul accidentului.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
17

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
95

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1016

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....