Tânăr din Botoșani, urmărit internațional, capturat la intrarea în țară!

Tânăr din Botoșani, urmărit internațional, capturat la intrarea în țară!
Polițiștii de frontieră sătmăreni au reținut, la intrarea în țară, un botoșănean care era dat în urmărire internațională de către autoritățile din România, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății private.

Luni, 5 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară Vasilică M., în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani.

Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

Pe numele lui, autoritățile române au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății private.

Vasilică M. a fost predat de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii

astăzi, 09:37
212

Meteorologii anunță că ploile se vor extinde pe tot teritoriul țării de miercuri, însă temperaturile rămân cele normale pentru această perioadă. Vremea va fi capricioasă pâ...

"Învățământul merge pe drum paralel, prea mulți absolvenți de studii superioare ajung vânzători în hypermarket"

astăzi, 09:08
178

Deși are disponibilitatea de a fi folosită ca "poligon de încercare" pentru cei care vor cei care vor să învețe, una dintre cele mai importante companii din piața mater...

Medicii trag semnalul de alarmă: apare o nouă boală, rezistentă la antibiotice

astăzi, 08:31
703

Medicii specialiști și-au exprimat îngrijorarea. O nouă infecție cu transmitere sexuală mai puțin cunoscută chiar și doctorilor ar putea deveni una dintre cele mai răspândite boli...