Tânăr din Botoșani, urmărit internațional, capturat la intrarea în țară!

Tânăr din Botoșani, urmărit internațional, capturat la intrarea în țară!
Polițiștii de frontieră sătmăreni au reținut, la intrarea în țară, un botoșănean care era dat în urmărire internațională de către autoritățile din România, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății private.

Luni, 5 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară Vasilică M., în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani.

Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

Pe numele lui, autoritățile române au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății private.

Vasilică M. a fost predat de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
3923

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
2314

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
953

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...