Tânăr botoşănean, ucis într-un accident rutier cauzat de un conaţional în Italia FOTO

Un botoşănean de 26 de ani a murit joi seară în Marsala, Italia, în urma unui accident rutier care lui i-a luat viaţa iar pe cumnatul său, alături de care circula pe un scuter, l-a băgat în spital.

Tânăr botoşănean, ucis într-un accident rutier cauzat de un conaţional în Italia FOTO

   Foto: Marsala Live

Conform autorităților italiene, citate de presa din Marsala, un automobil Opel, la volanul căruia se afla un român în vârstă de 22 de ani, nu a acordat prioritate de trecere unui scuter pe care circulau cei doi cumnaţi, impactul între cele două vehicule fiind inevitabil.

În urma impactului Florin Cioclea, de 26 de ani, din comuna Ungureni, a decedat pe loc. Cumnatul său, în vârstă de 33 de ani, a fost rănit grav şi a ajuns în spital. Cei doi nu purtau cască de protecție iar autoritățile au susţinut că autovehiculul nu avea nici numere de înmatriculare sau asigurare.
Florin Cioclea era căsătorit şi avea o fetiţă de câteva luni.

Tânărul de la volanul mașinii Opel a abandonat autovehiculul și a fugit de la fața locului imediat după accident, dar înainte de a fugi, acesta a chemat o ambulanță la fața locului. În cursul zilei de vineri bărbatul s-a predat autorităților iar în urma verificărilor făcute de agenții de poliție reiese că acesta nu avea nici permis de conducere și nici asigurare pentru mașina Opel pe care o conducea.

Autorul accidentului a fost arestat preventiv cu acuzația de crimă rutieră, acuzație agravată de lipsa acordării de prioritate și de conducere fără permis și asigurare.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
289

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5354

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
211

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...