Talharit in miezul zilei, pe ulita satului!

Talharit in miezul zilei, pe ulita satului!
Talhar la drumul mare! A fost atacat in miezul zilei, pe ulita satului, pentru 7 lei si o sacosa cu cateva lucruri.

Pentru ca prada nu a fost pe masura, talharul s-a dus pana la casa victimei, unde a crezut ca va da lovitura. Numai ca acolo l-au prins politistii, agresorul fiind acum retinut si cercetat pentru talharie si furt calificat.

Luni la amiaza, C. Gheorghe, de 52 de ani, din comuna Calarasi, judetul Botosani, a sesizat faptul ca in timp ce se deplasa pe drumul din localitatea de domiciliu a fost victima infractiunii de talharie comisa de catre consateanul sau T. Gheorghe.

Din cercetarile efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca luni, in jurul orei 12.00, C. Gheorghe, in timp ce se afla pe drumul public din apropierea locuintei sale, a fost lovit cu pumnii de catre T. Gheorghe de 40 ani, deposedandu-l de o sacosa cu diferite bunuri si suma de 7 lei, valoarea prejudiciului fiind de 50 de lei.

Dupa comiterea faptei, T. Gheorghe s-a deplasat la locuinta partii vatamate si, prin fortarea unui geam, a patruns in interior, sustragand mai multe bunuri, unde a fost prins in flagrant de catre politisti.

Fata de autor se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie si furt calificat, fiind retinut pentru 24 de ore in vederea arestarii preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
3

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
123

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
633

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...