Tâlhărie comisă de doi minori: Victima a fost "pârâtă" că are bani în portofel!
BOTOSANI

Tâlhărie comisă de doi minori: Victima a fost "pârâtă" că are bani în portofel!
A intrat într-un bar, a băut câteva pahare, a achitat consumaţia şi a plecat spre casă. Pe drum, însă, a fost atacat de doi minori care, prin folosirea de violenţe, l-au lăsat fără bani şi actele de identitate. Nu mică le-a fost surpriza poliţiştilor să afle că cei doi minori nu îşi aleseseră la întâmplare victima!

Polițiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale - Poliţia municipiului Botoșani i-au identificat şi depistat pe R. A., de 17 ani, T. F., de 17 ani, ambii din municipiul Botoșani, și R. C., de 17 ani, din comuna Răchiți, județul Botoșani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea unei tâlhării, la data de 2 aprilie, în municipiul Botoşani.

În fapt, la data menţionată, în baza unei prealabile înțelegeri, R. A. şi T. F.,  prin folosirea de violențe, ar fi sustras unui bărbat care se deplasa pe strada General Gheorghe Avrămescu din municipiul Botoșani, un portofel în care se aflau o sumă de bani şi documente de identitate.

Anterior, cei doi fuseseră anunțați telefonic de către R.C., cu privire la faptul că persoana vătămată se afla într-un bar, unde consumase băuturi alcoolice.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

Faţă de cei trei minori a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
86

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
177

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...

Anchetă la Săveni, după incendiul de la fosta moară de cereale: Focul ar fi fost pus intenționat! (Video)

astăzi, 08:02
176

Potrivit repreznetanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, incendiul de la Săveni a fost stins după aproximativ opt ore.Cauza probabilă ar fi acțiunea intenționată, ...