Tabara: La tara crasma e plina, dar nu gasesti pe nimeni sa sape-n gradina

Tabara: La tara crasma e plina, dar nu gasesti pe nimeni sa sape-n gradina
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, considera ca Romania are un potential agricol urias si este anormal sa se rabde de foame. Astfel, urmand modelul declaratiilor lui Traian Basescu, Tabara i-a acuzat pe oamenii "de la tara" ca umplu crasmele, dar nu ar sapa gradini nici contra sumei de 100 de lei.

Ministrul a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca in comuna in care locuieste mama sa, crasma este plina, dar pentru mancarea pe o zi si 100 de lei, nimeni nu este dispus sa munceasca in gradina cuiva.

"Orice om din Romania, la potentialul pe care il are, nu trebuie sa rabde de foame. Este o anomalie sa rabzi de foame, si iar revin la chestiune ca mai zilele trecute, inainte ca presedintele sa iasa public, discutam cu un prieten de-al meu, trecand printr-o comuna in care de dimineata de la opt si pana seara la zece crasma e plina.

Deci, crasma e plina. Daca te duci la Ianova, dau acum un exemplu, locul unde sta mama si unde merg si eu de vreo 40 de ani, sa cauti pe cineva sa sape in gradina pentru o suta de lei pe zi plus masa, plus mancare, nu gasesti. Dar la birt e prezenta lumea", a spus Valeriu Tabara.

De asemenea, el a precizat ca sustine punctul de vedere al presedintelui Traian Basescu, potrivit caruia in Romania se lucreaza putin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
27

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
28

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
158

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...