Sute de locuri de muncă pentru botoșăneni în Spațiul Economic European! Vezi în ce domenii

Sute de locuri de muncă pentru botoșăneni în Spațiul Economic European! Vezi în ce domenii
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 681 de locuri de muncă vacante, după cum urmează:
 
Republica Cehă – 240 locuri de muncă: 50 lucrători în producţie (asamblarea aparatelor de aer condiţionat), 50 operatori, 50 operatori de producţie, 30 operatori autoclave / asamblori, 20 muncitori asamblare, etc.
 
Germania – 165 locuri de muncă: 15 factori poştali, 15 bucătari/bucătari şefi/bucătari specialişti, 15 şoferi de tir, 15 ospătari, 15 posturi pentru personal în industria gastronomiei de sistem; etc.
 
Norvegia – 92 locuri de muncă: 10 lideri de echipă în masaj, 10 lideri de echipă în îngrijirea unghiilor (manichiurist), 10 lideri de echipă pentru antrenori personali, 10 lideri de echipă pentru personal yoga, 10 lideri de echipă pentru stilişti, 10 lideri de echipă în servicii de înfrumuseţare, 10 lideri de echipă în cosmetică – îngrijire etc.
 
Marea Britanie – 138 locuri de muncă: 30 asistent medical de recuperare, anestezist, 20 îngrijitori persoane, 10 şoferi camion etc.
Suedia – 35 locuri de muncă: 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto , 10 tinichigii auto;
Elveţia – 10 locuri de muncă: îngrijitoare copii/au pairs;
Spania – 1 loc de muncă: maseur.
 
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani , unde consilierul EURES îi poate îndruma.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
662

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
226

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
177

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...