Suspecţi de comiterea unor tâlhării, identificaţi şi cercetaţi în stare de reţinere!

Suspecţi de comiterea unor tâlhării, identificaţi şi cercetaţi în stare de reţinere!
A fost talharit, dupa ce s-a laudat cu banii pe care ii are, apoi a acceptat sa joace barbut!

La data de 10.12.2013, în jurul orei 09.30, Secţia Poliţie Rurală 3 Hlipiceni a fost sesizată de către I. D., de 32 ani, din satul Stroieşti, comuna Lunca, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că în seara zilei de 09.12.2013, în timp ce se deplasa pe un drum sătesc din localitatea de domiciliu, a fost acostat de două persoane, care l-au deposedat de suma de 5.000 lei.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că, la data de 09.12.2013, în jurul orei 17.30, partea vătămată, aflându-se sub influența alcoolului, s-a deplasat la un bar din localitatea Stroieşti, având asupra sa suma de 5.000 lei.

În unitate se aflau B. Mihai, de 20 ani, M. Ioan, de 41 ani, B. Gheorghe, de 23 ani, și M. Bogdan, toţi din localitatea Stroieşti, comuna Lunca, judeţul Botoşani.

Partea vătămată a făcut mai multe cumpărături, iar în momentul plății, pentru a se lăuda în fața celor prezenți, a scos dintr-un buzunar întreaga sumă de bani.

În aceste împrejurări, observând banii, B. Mihai, şi M. Ioan l-au invitat pe reclamant să joace barbut cu ei, cu intenţia de a-i câştiga banii.

Acesta a jucat de câteva ori, însă pe sume mici, renunţând la un moment dat şi totodată părăsind unitatea.

La scurt timp, B. Mihai şi M. Ioan au plecat după reclamant, pe care l-au ajuns din urmă pe drumul sătesc, agresandu-l şi sustrăgându-i suma de bani.

Pe parcursul cercetărilor, B. MIHAI a recunoscut fapta comisă, indicând locul unde a ascuns banii, în curtea locuinţei părinţilor săi, prejudiciul fiind recuperat integral.

Faţă de  B. MIHAI şi M. IOAN se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

De asemenea, faţă de B. MIHAI a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
11

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
495

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
156

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...