Surpriza surprizelor! Un fermier botoșănean s-a trezit, la ceas de seară, cu ministrul Agriculturii la poartă! FOTO

Un fermier din județul Botoșani a avut parte, sâmbătă seara, de o surpriză de proporții. Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis, s-a trezit la poarta fermei sale, la ceas de seară, cu însuși ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Surpriza surprizelor! Un fermier botoșănean s-a trezit, la ceas de seară, cu ministrul Agriculturii la poartă! FOTO

Oficialul guvernamental a venit echipat cu cizme din cauciuc și pelerină de ploaie, scopul vizitei sale inopinate fiind acela de a vedea ferma de oi.

Ministrul Agriculturii a venit la Botoșani alături de soție. A poposit mai bine de jumătate de oră la ferma lui Ionică Nechifor, după care a plecat către o destinație necunoscută.

Vizita ministrului nu a fost anunțată și se pare că puțini au știut că Petre Daea se află la Botoșani.

"Acum vreo trei săptămâni am avut o discuție cu dumnealui la Minister și era tot așa, pe timp de noapte, și a spus: să văd eu unde plec în seara asta în vizită să văd niște ferme. S-a uitat la noi, că eram mai mulți, și a spus: Nechifore, la tine merg, și i-am spus: domnule ministru, cu cea mai mare plăcere. A spus șoferului să pregătească mașina, dar nu a mai putut veni că a doua zi trebuia să semneze niște proiecte de Hotărâri de Guvern. A renunțat atunci la vizită și sâmbătă seara m-am trezit cu domnia sa la fermă. M-a sunat Cristian Delibaș, directorul Direcției Agricole, cu cinci minute înainte și m-a întrebat dacă sunt la fermă. Tocmai ajunsesem de la Vaslui, eram prin fermă să văd dacă au mai fătat câteva oițe. L-am întrebat dacă vine singur și a spus că da, dar când mă uit văd că e cu ministrul. A stat cam jumătate de oră, a vizitat ferma, a văzut mieii, berbecii, oile. O surpriză foarte plăcută, peste așteptările mele, este o onoare să vină un ministru al Agriculturii la ferma familiei. A fost o surpriză din toate punctele de vedere, că asta e cel mai mare farmec, trebuie să fie pregătită tot timpul ferma de vizite", ne-a declarat Ionică Nechifor.

Ionică Nechifor și Petre Daea se cunosc de aproape 12 ani. Ionică Nechifor l-a invitat pe ministru să înnopteze la ferma sa, dar Daea a spus că trebuie să plece. 



 

 

Spune-ne opinia ta