Supararea Elenei Udrea: "Institutiile statului sunt luate cu asalt de adevarate cohorte de USL-isti care se doresc sefi"

Supararea Elenei Udrea: "Institutiile statului sunt luate cu asalt de adevarate cohorte de USL-isti care se doresc sefi"
Elena Udrea este de parere ca USL are o atitudine de "armata de ocupatie", dupa preluarea Puterii, si se foloseste de o postare a lui Adrian Nastase pentru a-si argumenta parerea.

"In aceste momente, toate institutiile statului sunt luate cu asalt de adevarate cohorte de USL-isti care se doresc sefi. Toti prefectii, toti subprefectii, toti secretarii de stat si subsecretarii, toti directorii si directorasii de la deconcentrate, pana si soferii sau portarii se vrea a fi schimbati", scrie Elena Udrea, conform ziare.com.

"O asemenea atitudine este mai degraba marca unei armate de ocupatie care incearca sa controleze totul, decat a unui nou Guvern care-si doreste institutiile functionale. Spre exemplu, eu cand am devenit ministru, am mentinut in functie toti directorii, chiar daca fusesera numiti de PSD sau PNL. In plus fata de respectarea principiului depolitizarii, am facut-o si pentru ca cei mai multi dintre ei sunt profesionisti", adauga fostul ministru.

In sprijinul afirmatiilor sale, Udrea foloseste drept argument o postare de saptamana trecuta a presedintelui Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.

"Mai interesant este ca acest lucru nu a fost remarcat numai de mine, ci si de un reprezentant al USL, Adrian Nastase, intr-o postare pe blogul sau de saptamana aceasta", scrie Udrea.

Nastase a scris, la 9 mai, ca cele mai dorite posturi sunt cele de control.

"Am vorbit cu multa lume in aceste zile. Interesant mi s-a parut ca cei mai multi dintre ei isi doreau sa lucreze, in viitor, in posturi de control - la ANAF, la Garda financiara, la control la agricultura, la corpul de control al PM, la control economic la politie, la control la serviciile de informatii, la Garda de mediu, la calitatea in constructii, la controlul vamal, la controlul medicamentelor, la protectia consumatorului, la RAR, la politia de frontiera, la cadastru etc", scrie Adrian Nastase.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
93

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
162

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
55

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...