Sumă uriașă câștigată de angajații de la Spitalul Mavromati, în instanță! Când vor primi banii!

Sumă uriașă câștigată de angajații de la Spitalul Mavromati, în instanță! Când vor primi banii!
Spitalul Județean Mavromati are de plătit o sumă uriașă angajaților care au dat unitatea în judecată și care au câștigat procesele.

Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati, la finele lunii martie unitatea avea o obligație de plată, în urma hotărârilor definitive și irevocabile, de 6,6 milioane de lei, adică 66 de miliarde lei vechi.

Sumele, care reprezintă drepturi salariale, vor fi achitate eșalonat, până în anul 2020, eșalonarea făcându-se în baza Ordonanței de Guvern care stabilește cuantumurile anuale de plată pentru hotărârile judecătorești.

“În anul 2016 se va plăti suma de 800.000 de lei, în 2017-1,4 milioane lei, în 2018-1,3 milioane lei iar în 2019 și 2020 se vor plăti 1,2 milioane lei și 300.000 de lei. Sumele reprezintă sporuri și dreputuri de gardă, în valoare de 3 milioane de lei și acordarea tichetelor de masă în valoare de 3,6 milioane lei", a precizat medicul Ștefan Bercea.

Banii pentru plata drepturilor salariale câștigate în instanță vor fi luați din bugetul spitalului. Sunt salariați care trebuie să primească și câteva zeci de mii de lei, după ce au dat spitalul în judecată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dosar penal şi amendă usturătoare pentru şoferul beat care a avariat trei maşini. Ce au mai descoperit poliţiştii!

astăzi, 09:43
47

În urma verificărilor făcute de poliţişti s-a constatat că inspecţia tehnică periodică a maşinii era expirată din data de 15 august 2017. Petru Daniel V., de 42 de ani, a primit o amen...

Patru persoane internate în spital, după incendiul de marţi! Care este starea lor!

astăzi, 09:05
305

Patru dintre persoanele care locuiesc în blocul de pe Aleea Nouă, din municipiul Botoşani, afectat, marţi, de un incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la parter, au rămas ...

Trenul Unirii va uni simbolic orașele București și Iași, tras de o locomotivă tricoloră!

astăzi, 08:50
93

Trenul Unirii va uni simbolic orasele Bucuresti si Iasi pentru a marca 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, cunoscuta ca Mica Unire, urmand sa treaca prin alte sapte orase pana la destinatie....