Subprefectul demisionar conduce Institutia Prefectului!

Subprefectul demisionar conduce Institutia Prefectului!

 Prefectura Botosani  

Momentul in care Daniel Moruzi si-a depus demisia din functia de subprefect a coincis cu perioada in care prefectul Cristian Roman a intrat in concediu, fiind nevoie de un inlocuitor in fruntea institutiei timp de doua saptamani.

Cum este doar un singur post de subprefect, atributiile prefectului au fost predate lui Daniel Moruzi, el putand ocupa aceasta functia administrativa inca 30 de zile pana la expirarea perioadei de preaviz.

"Incepand de pe 30 octombrie am preluat atributiile pana pe data de 16 noiembrie, conform ordinului. Desi mi-am dat demisia incepand cu data de 1 noiembrie sunt in perioada de preaviz, care e mai mare decat perioada cand am preluat atributiile. Imi voi exercita perioada de preaviz si voi duce mandatul pana la capat", a declarat Daniel Moruzi, subprefectul judetului Botosani.

Se pare ca prefectul nu a dorit sa-i aglomereze activitatea lui Moruzi, intrucat nu i-a trasat nicio atributie in plus pe timpul celor doua saptamani, decat sa se ocupe de audiente si, bineinteles, de atributiile pe care subprefectul le avea si pana acum.

"In primul rand am sarcinile pe care le aveam inainte si vreau sa le duc la bun sfarsit, am multe lucruri incepute si vreau sa le termin in aceasta perioada, am comisia de incluziune sociala si vreau sa adopt planul, vreau sa termin si controalele pe terenurile ocupate abuziv. Nu am nicio sarcina trasata de domnul prefect in aceasta perioada, am doar audientele", a adaugat Moruzi.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
475

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...