STIREA ZILEI - Barbatii vor disparea definitiv si lumea va ramane a femeilor, sustin cercetatorii!

STIREA ZILEI - Barbatii vor disparea definitiv si lumea va ramane a femeilor, sustin cercetatorii!
Barbatii vod disparea si planeta va ramane numai a femeilor, spun cercetatorii.

Potrivit unor cercetari legate de evolutia genelor masculine si feminine, s-a descoperit ca este posibil ca, in viitor, genele barbatilor sa se degenereze si sa dispara, iar lumea sa fie in intregime formata numai din femei.

Profesor Jennifer Graves a tinut o prelegere pe acest subioect la Royal College of Surgeons, o facultate de medicina din Republica Irlanda.

Profesorul Graves, specializata in studiul cromozomilor umani care joaca un rol in sexualitate, a aratat ca cromozomul Y masculin este pe moarte si, intr-o buna zi, ar putea disparea. Cromozomul Y, specific barbatului, este unul dintre putinii cromozomi care nu pot fi reparati si care vor ajunge sa dispara, in conditiile in care aceasta gena este din ce in ce mai deteriorata.

Pentru a intari acesta teorie, cercetatorii au relatat faptul ca, acum trei milioane de ani, purtatorul caracterelor ereditare masculine exista in aproximativ 1.400 de gene. Acum, situatia e tragica, ramanand doar 45 de gene de acest tip.

Cu toate ca situatia nu este deloc roz, aceasta schimbare se va petrece cam in cinci milioane de ani.

Gurile rele sustin ca aceasta schimbare a inceput sa-si faca simtita prezenta, legandu-se de disparitia tiparului "Al Bundy", barbatul "adevarat de pe timpuri".

Aceiasi "barfitori" sustin faptul ca asistam la o "revolutie" care nu este chiar masculina, metrosexualitatea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
90

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
55

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
56

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...