Stefan Florescu se iubeste cu o fosta castigatoare de la "Dansez pentru tine". Vor merge impreuna la Campionatul Mondial din Cehia!

Stefan Florescu se iubeste cu o fosta castigatoare de la "Dansez pentru tine". Vor merge impreuna la Campionatul Mondial din Cehia!
Pe langa succesul pe care l-a inregistrat la "Romanii au talent", botosaneanul Stefan Florescu a dat lovitura si in dragoste. Acesta a cunoscut-o la Bucuresti pe Ella Dumitru, fosta castigatoare a concursului "Dansez pentru tine", si de atunci sunt de nedespatit.

"Ne-am cunoscut la Buftea pe platourile de filmare. Ea este din Hunedoara, dar nu este distanta o problema. Acum a fost eu la ea, iar luna viitoare vine ea la mine. De aici plecam la mare", a declarat pentru Sport.Botosani.ro, Stefan Florescu.

In aceasta perioada, Stefan Florescu a primit o invitatie de la organizatorii "World Freestyle Football Championship in Prague 2011" pentru a reprezenta Romania la acest campionat mondial ce va avea loc in Cehia in perioada 25-28 august. "Cred ca sunt singurul din Romania, nu stiu. Eu am primit o invitatie de la  Beyond Football, cei care se ocupa de campionat", a spus Florescu.

Stefan nu va pleca in Cehia singur, el va fi insotit si de iubita sa, Ella Dumitru.

Ella Dumitru a castigat sezonul trecut al competitiei "Dansez pentru tine", unde a concurat alaturi de botosaneanul Octavian Strunila. 

Sursa: Sport.Botosani.Ro


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
758

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
200

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...