Ştefan Florescu: "M-am înrolat în Armată, prieteni. Ne vedem peste 11 luni, când vin din Afganistan!"

Ştefan Florescu: "M-am înrolat în Armată, prieteni. Ne vedem peste 11 luni, când vin din Afganistan!"

Stefan Florescu

Unul dintre finaliştii de la prima ediţie a show-ului "Românii au Talent", botoşăneanul Ştefan Florescu, se ţine de şotii. El le-a spus prietenilor de pe Facebook că se pregăteşte să se înroleze în armata din Afganistan, postând chiar şi o fotografie în care poartă uniforma militară.

Ştefan Florescu a impresionat juriul de la "Românii au Talent" cu jongleriile cu mingea, iar acum vrea să-i impresioneze şi pe afgani. Cu toate că a postat o fotografie cu el îmbrăcat în uniformă militară, tânărul de 20 de ani nu se pregăteşte să se înroleze în armată, ci se pregăteşte pentru Campionatul Mondial de StreetDance şi jonglerii, scrie Cancan.

"Fotografia cu mine în uniformă şi faptul că am zis că plec în armată a fost o glumă. Era echipamentul pentru o coregrafia pe care o pregătisem special pentru finala «Românii au Talent», unde fusesem invitat, însă unde din păcate nu am mai putut ajunge. Acum mă pregătesc pentru Campionatul Mondial de StreetDance, care va avea loc în Italia. Mă antrenez mai mult de şase ore pe zi, este foarte greu, dar merită toată osteneala. Trebuie să impresionez juriul de acolo cu jongleriile mele. Totul ţine doar de improvizaţie", a declarat Ştefan Florescu.

De asemenea, tânărul susţine că este foarte mulţumit de participarea la show-ul de talente, care i-a adus o sumedenie de invitaţii la evenimente. "După «Românii au Talent» a început să mă sune lumea să mă invite la evenimente, mai ales acum în perioada cu Europa League şi meciurile", mai spune tânărul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
18

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
158

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
134

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...