Start la alergat, în frunte cu primarul Ovidiu Portariuc! FOTO

Start la alergat, în frunte cu primarul Ovidiu Portariuc! FOTO
Peste 300 de persoane participă la Crosul Primăverii organizat, duminică, de Primăria Botoşani. La start s-au aliniat atât copii cât şi adulţi, în frunte cu primarul Ovidiu Portariuc.

  Printre participanţii la cros se numără şi consilierul local Sorin Apostoliu şi Costel Lupaşcu, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Înainte de fluierul de start, toţi participanţii au primit tricouri. Startul s-a dat la ora 10.00, din faţa Primăriei Botoşani, participanţii având de alergat pe traseul Cuza Vodă-Calea Naţională-E.ON şi retur cu sosirea înapoi în faţa primăriei.

Cei care vor ajunge primii şi vor ocupa cele trei locuri de pe podium vor primi premii în bani în valoare de 1.500, 1.000 şi 500 de lei. De asemenea, primii 30 care vor sosi la finish vor primi câte 100 de lei.

Câştigătorul crosului este Ioan Zaizan, care a ajuns la finish la nici zece minute de la startul crosului.   “Va multumesc tuturor care ati raspuns invitatiei noastre. Am avut alergatori foarte buni, vreau sa va felicit pe toti pentru participare. In orice competitie, de orice tip, important e sa participi. Nu conteaza daca ai pierdut sau castigat important e sa participi, a spus primarul Ovidiu Portariuc, care a alergat pe tot traseul.

Acesta a fost încurajat de pe margine de viceprimarul Cosmin Andrei, care înainte de start i-a spus primarului "Hai şeful!"

















































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
464

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
60

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...