Starea baiatului din Saveni, accidentat sambata, este in continuare grava!

Starea baiatului din Saveni, accidentat sambata, este in continuare grava!
Copilul de 12 ani, din Saveni, ranit sambata la amiaza, este in continuare in stare foarte grava, el fiind diagnosticat cu traumatism cranio - cerebral acut, coma gradul I, multiple plagi contuze, epicranian, hemitorace stang si picior drept, fara a fi puse in evidenta leziuni osoase.

Politistii din Saveni au stabilit ca accidentul s-a petrecut pe raza comunei Vlasinesti.

"T. Ionut, de 23 de ani, din satul Sirbi, comuna Vlasinesti, judetul Botosani, conducea o autoutilitara pe DJ 282, din directia Hanesti-Vlasinesti. In afara localitatilor a efectuat manevra regulamentara de depasire a unui biciclist ce se deplasa in aceeasi directie de mers, moment in care in aceeasi directie de mers se deplasa pe sens opus pe bicicleta R. V. E., de 12 ani, din orasul Saveni, care s-a dezechilibrat, fiind acrosat de autoutilitara", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a minorului care a fost transportat cu ambulanta la Spitalul de Pediatrie Botosani.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care a fost condus la Spitalul orasenesc Saveni, unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se continua cercetarile, urmand a se propune solutie procedurala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
2

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
186

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
28

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...