Sportivi botoşăneni de la Taekwondo, participanţi la un stagiu naţional. FOTO

Sportivi botoşăneni de la Taekwondo, participanţi la un stagiu naţional. FOTO
În weekendul trecut, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club s-a întors în municipiul Botosani după ce a participat la Stagiul Tehnic Național, în perioada 31 iulie – 07 august, în localitatea Eforie Sud.

Clubul botoșănean a participat cu o delegație de 14 persoane, din care 10 sportivi, 2 tehnicieni, 1 asistent medical și 1 conducător de delegație.

În această săptămână aceștia au participat la antrenamente diversificate conduse de tehnicieni ai Federației Române de Taekwondo WTF, dar și de două personalități ale Taekwondo-ului European, Master Kristijan KOVACIC din Slovenia și Master Georg STREIF din Germania.

Sportiva Diana MATEI a absolvit cu succes cursurile de arbitri și instructori de Taekwondo WTF, iar sportivul Ciuclea ALEXANDRU a fost admis la cursurile de arbitri și instructori, începându-și stagiatura pentru 6 luni.

Sportivul Rares BURLACU a obținut centura roșie și Gabriel Dîrvariu a obținut centura roșie cu tresă neagră. Andreea CORDUNEANU, Alexandru MAXIM, Andrei ANDRUȘ, Alexandru CIUCLEA, Sebastian DULGHERIU și George HOBJILĂ au obținut centura neagră.

Sportiva Ioana PAVĂL a fost una dintre cele mai promovate sportive în cadrul antrenamentelor de la grupa de începători, fiind o sportivă foarte bine pregătită din punct de vedere tehnic.

"Ne pregătim intens de a doua parte a calendarului competițional unde dorim să ne menținem în această formă foarte bună pe care am dovedit-o în prima parte a anului. Sunt mândru că împreună cu familia Brilliant suntem al treilea club din țară în anul 2016. Doresc să o felicit pe sportiva Andreea IGNAT care este prima sportivă din acest club selectată să participe la un campionat continental. Aceasta urmeaza să reprezinte România la Campionatul European de Cadeți în luna septembrie", a declarat președintele-instructor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 DAN.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
59

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
65

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
62

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...