Spitalul Mavromati face angajări pentru Compartimentul de neurochirurgie

Spitalul Mavromati face angajări pentru Compartimentul de neurochirurgie
Noul Compartiment de neurochirurgie, înființat la Spitalul Județean Mavromati, ar urma să devină funcțional din luna aprilie. 

Conducerea unității a achiziționat deja o bună parte din aparatura necesară desfășurării activității, iar luna viitoare va organiza concurs în vederea angajării de personal.

În cadrul acestui compartiment vor lucra doi medici, unul dintre aceștia prezentându-se deja la post, șase asistenți medicali, cinci infirmiere, un brancardier și un îngrijitor.

“Sperăm ca săptămâna aceasta să obținem autorizația de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică urmând ca de luna viiitoare să se facă angajările. Din punct de vedere al dotărilor până în acest moment s-a achiziționat trusa de neurochirurgie, urmând ca în perioada umrătoare să achiziționăm și restul echipamentelor necesare pentru desfășurarea activității. Până la sfârșitul lunii, Ministerul Sănătății a aprobat o filă de buget prin care vom achiziționa masă nouă, lampă scialitică, aparat de anestezie terapie în sală de neurochirurgie", a precizat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mavromati.

 

Spune-ne opinia ta