Şova a ajuns la DNA cu un ochi ÎNVINEŢIT. Cine l-a BĂTUT pe senatorul PSD?

Şova a ajuns la DNA cu un ochi ÎNVINEŢIT. Cine l-a BĂTUT pe senatorul PSD?

   aktual24.ro

Look surprinzator al senatorului PSD Dan Sova, joi, la sediul DNA. Adus cu mandat pentru audieri intr-un nou dosar de coruptie, Dan Sova avea un ochi invinetit.

Pe Facebook au aparut imediat o multime de glume pe seama senatorului PSD. Jurnalistul Ionel Stoica a emis mai multe ipoteze care cine l-ar fi putut agresa pe Sova.

"Dan Sova s-a dus azi la DNA cu un ochi umflat si invinetit. Nu, nu e gluma, este real si este vorba despre ochiul drept. Sova este senator PSD al patriei noastre. Ca atare, merita sa ne intrebam cine a indraznit sa atenteze la integritatea corporala a distinsului demnitar roman si-l bata de-a dreptul pe senatorul Sova pana l-a invinetit bine?

1. Deputatul Catalina Stefanescu
2. Alte omoloage ale deputatului Catalina Stefanescu
3. Un coleg de partid
4. Un coleg din Opozitie
5. Ciurel
6. Electoratul
7. Mirul lui Jipa
8. Arsenie Boca
9. Mama ( la sugestia Magdei Gradinaru)
10. "asociatii" (la sugestia lui Marian Pop)
11. Soarta (la sugestia lui Marian Pop)", a scris Ionel Stoica.



Procurorii DNA au sesizat, joi, Parchetul instantei supreme pentru a cere presedintelui Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova, acuzat ca a luat mita 100.000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura, scrie aktual24.ro.

Potrivit procurorilor, in perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Sova a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa directorul general al centralei de energie termica (CET) Govora SA, Mihai Balan, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unui contract de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
121

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
717

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
244

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...