SOV, povesti din inchisoare: Cum a fost intampinat Dorin Cocos si ce mai face Dan Voiculescu

SOV, povesti din inchisoare: Cum a fost intampinat Dorin Cocos si ce mai face Dan Voiculescu
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, care ispaseste o pedeapsa de sase ani si doua luni de inchisoare la Penitenciarul Rahova in dosarul Petromservice, a povestit pe pagina sa de Facebook intamplari de dupa gratii.

In postarea cu numele "Jurnal de puscarie - Editie mondena", Vintu a povestit cum a fost primit Dorin Cocos in inchisoare si ce mai face Dan Voiculescu, dar a vorbit putin si despre el.

"1. Cocos a fost primit cu urale: 'Bine ai venit in randurile noastre' - tipau hotii de la geamuri, injurandu-l amical de mama.

2. Voiculescu si-a lasat barba. Acum toti si-au dat seama ca e martir, nu doar salariatii lui, care stiau mai demult.

3. In ceea ce ma priveste, trecerea de la homar la fasole cu ciolan m-a marcat profund", a scris pe Facebook Sorin Ovidiu Vintu.

SOV a scris acest mesaj la scurt timp dupa ce s-au dat sentintele definitive in dosarul Microsoft, iar toti cei patru inculpati au ajuns dupa gratii. Omul de afaceri Dorin Cocos a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va executa o pedeapsa de trei ani si patru luni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
224

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
40

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
337

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...