Soferul implicat in accidentul de la ANL Cismea are multiple leziuni, dar starea sa nu este grava!

Soferul implicat in accidentul de la ANL Cismea are multiple leziuni, dar starea sa nu este grava!
Soferul de 23 de ani care a provocat accidentul din zona ANL Cismea nu era sub influenta bauturilor alcoolice, au precizat oamenii legii. Evenimentul rutier s-a petrecut marti dimineata, putin dupa ora 9.00.

Leonard A. a pierdut controlul volanului intr-o curba, drumul fiind acoperit cu zapada si gheata, si s-a izbit intr-un camion apartinand firmei Victor Construct. Soferul autoturismului Opel a fost ranit, din fericire, starea sa nefiind una foarte grava.

"Victima prezenta un traumatism cranio-facial, cu observatii de fractura de piramida nazala si o plaga sprancenara stanga. Prezenta si un traumatism la nivelul coloanei vertebrale cervicale, precum si multiple plagi la nivelul fetei. Pacientul a fost stabilizat si transportat la Spitalul Judetean, in vederea efectuarii investigatiilor necesare", a declarat Cristian Simionescu, medic in cadrul SJA Botosani.

La fata locului s-au deplasat si echipaje ale Politiei Rutiere, pentru a stabili conditiile exacte in care s-a petrecut accidentul.

"Conducatorul autovehicului marca Opel, in timp ce se deplasa dinspre comuna Roma catre municipiul Botosani, pierde controlul volanului intr-o curba acoperita cu zapada si gheata si impacteaza camionul marca Mercedes. In urma impactului ambele autovehicule au fost avariate, iar conducatorul Opelului a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital. Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ", a declarat ag. sef Dumitru Ivancov, Politia Rutiera Botosani.

Soferul de pe camion a declarat ca nu a putut evita impactul, astfel ca autoturismul Opel a intrat in plin in camion.

"Urcam la deal cu camionul, iar baiatul cu Opelul venea pe contrasens si s-a izbit direct in mine. Am incercat sa il evit, dar nu am reusit, si s-a izbit direct in mine", a declarat Corneliu F., soferul camionului.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
16

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
53

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
160

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...