Șoferul care s-a răsturnat cu mașina, după o spargere la un magazin, a fost reținut!

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina, după o spargere la un magazin, a fost reținut!
Tânărul care a provocat un accident pe raza localității Tudora, fiind suspectat că a spart un magazin, alături de mai mulți amici, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta nu posedă permis de conducere și s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 08.30, H. A., de 27 de ani, din comuna Tudora, județul Botoșani, fără a poseda permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208 I, dinspre localitatea Joldești, înspre localitatea Tudora, a pierdut controlul autoturismului, împrejurare în care vehiculul a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în afara acesteia.

După producerea accidentului, conducătorul auto şi trei pasageri din autoturism au părăsit locul faptei, fiind depistaţi ulterior în localitatea Tudora.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto şi a doi dintre pasagerii din autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au găsit mai multe bunuri alimentare și nealimentare, despre care s-a stabilit că ar fi fost sustrase dintr-un magazin din judeţul Suceava.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană, fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi vătămare corporală din culpă", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Totodată, faţă de H. A. s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, în arestul I.P.J. Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
7

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
36

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
16

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...