Sofer roman amendat pentru ca a circulat cu 1500 de kilometri pe ora!

Sofer roman amendat pentru ca a circulat cu 1500 de kilometri pe ora!
Nu America este tara tuturor posibilitatilor, ci Romania. Un sofer din Cluj a reusit performanta interstelara de a atinge viteza de 1.500 de kilometri la ora si a fost si amendat pentru asta. Culmea, desi a contestat in instanta procesele verbale intocmite de Politie, a pierdut.

 Normal ca nu este o viteza reala, ci inca o ciudatenie a radarelor folosite de politia romana, transmite Realitatea Tv. Intr-un interval de zece secunde, masina a fost inregistrata, in doua localitati aflate la patru kilometri departare una de alta!

Asta da "ubicuitate". Soferul a primit acasa doua amenzi prin care era instiintat ca a circulat cu peste 80 de kilometri in localitatile Tureni si Martinesti. Daca ar fi sa ne luam dupa amenzile date de politia rutiera, soferul clujean a reusit imposibilul. Sa se afle in doua locuri diferite la aceeasi ora si acelasi minut.

"Am fost depistat de mijloacele omologate ale politiei la diferenta de zece secunde, in localitati diferite. Asta inseamna ca am facut patru kilometri in zece secunde", a declarat Horatiu Moldovan.

Seful politiei rutiere nu este surprins. Principiile relativitatii timpului au capatat o noua explicatie.

"Cronometrul de la fiecare camera care este amplasata are o toleranta prin normativul de omologare de plus-minus doua minute per zi", a spus Alexandru Muresan, sef Politia Rutiera Cluj.

Soferul a contestat procesele verbale in instanta, a pierdut in prima faza, dar a facut recurs. Sursa: Ziua online

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
61

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
165

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
753

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...