Șofer rănit la Mănăstirea Doamnei, după ce a aterizat cu BMW-ul pe cupola! FOTO
ACCIDENT!

Șofer rănit la Mănăstirea Doamnei, după ce a aterizat cu BMW-ul pe cupola! FOTO
Un accident rutier in care a fost implicat un autoturism marca BMW a avut loc, joi seara, in localitatea Manastirea Doamnei.

Adrian M., in varsta de 28 de ani, se afla la volanului BMW-ului, iar intr-o curba la stanga a pierdut controlul volanului, iar dupa ce a rupt un parapet si a lovit un mal de pamant a aterizat e cupola.

Soferul se afla singur in masina, iar martorii accidentului au sunat la 112, la fata locului ajungand politistii, dar si un echipaj de ambulanta. 

Tanarul a fost transportat la spital, acolo unde dupa ce va primi ingriji medicale i se va recola si probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
473

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...