Șofer rănit după ce s-a izbit violent de un cap de pod! FOTO
ACCIDENT!

Șofer rănit după ce s-a izbit violent de un cap de pod! FOTO
Un bărbat a fost rănit, miercuri dimineață, după ce a ajuns cu autoturismul pe care îl conducea într-un cap de pod.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se deplasa cu un VW Golf pe drumul județean din Vorona, către Botoșani, iar la ieșirea din localitate, pe o porțiune de drum drept, a pierdut controlul volanului, a ajuns într-un șanț și s-a oprit într-un cap de pod.

Localnicii au sunat la 112, la fața locului deplasându-se două echipaje din cadrul ISU Botoșani și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Oamenii care locuiesc în zonă au reușit să scoată victima din autoturism înainte de sosirea echipelor de salvare, rănitul fiind preluat de cadrele medicale care, după ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la spital.

"A venit un vecin și l-a scos afară din mașină și cu câțiva oameni am scos apoi bateria și am adus nisip să nu fie pericol de incendiu. Șoferul era singur în mașină", a povestit un martor. 

La locul accidentului au ajuns și polițiștii care fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1413

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
200

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
301

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...