Șofer imprudent, două femei rănite!

Șofer imprudent, două femei rănite!
Două femei au fost rănite în urma unui accident produs de un botoșănean imprudent, care a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-o mașină parcată pe marginea drumului. 

Miercuri, în jurul orei 18.25, în timp ce conducea autoturismul pe DC 54, pe raza comunei sucevene Adâncata, un bărbat de 59 de ani, din județul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcției mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea dreaptă a drumului public, având în vedere direcţia de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani, respectiv două femei, una de 34 de ani și cealaltă de 53 de ani, din județul Botoșani, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngriji medicale, însă nu au rămas internate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
56

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
102

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...