Șofer cu o alcoolemie de 2,40g/l, pe străzile din Botoșani!

Șofer cu o alcoolemie de 2,40g/l, pe străzile din Botoșani!
Bărbatul în vârstă de 34 de ani care în urmă cu câteva zile a făcut scandal la Unitatea de Primiri Urgențe era beat criță.

Rezultatele în urma recoltării probelor bilogice de sânge au indicat o alcolemie de 2,40 g/l alcool pur în sânge la prima probă și 2,20 g/l alcool pur în sânge la a dou probă.

Grigore H. se deplasa, pe 9 ianuarie, în jurul orei 22.00, pe Bulevard, la volanul unui VW, iar la un moment dat a intrat cu mașina într-un morman de zăpadă de pe marginea străzii.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrațiede 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, botoșăneanul fiind condus ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a i se preleva probe biologice de sânge.

Deși abia se ținea pe picioare, bărbatul a devenit extrem de recalcitrant și a început să injure medicii și oamenii legii.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi oamenilor de pază de la spital pentru a-l calma şi pentru a i se putea recolta probe de sânge.

El este cercetat acum pentru conducere sun influența băuturilor alcoolice, dar și pentru sfidarea organelor judiciare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
67

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
89

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
32

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...