Societatea Urban Serv, desemnată CÂȘTIGĂTOARE la licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor pe zona IV!

Societatea Urban Serv, desemnată CÂȘTIGĂTOARE la licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor pe zona IV!
Veste bună primită, marți, de societatea Urban Serv. În urma reevaluării ofertelor la licitația pentru delegarea serviciilor de colectare și transport a deșeurilor pe zona IV din județul Botoșnai, autoritatea contractată a desemnat Urban Serv ca fiind câștigătoare.

Inițial, firma desemnată câștigătoare a fost Rosal București, dar Urban Serv a contestat rezultatul licitației, contestația fiind admisă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, în baza deciziei dată de la nivel central fiind făcută și noua reevaluare. Oferta financiară a societății Urban Serv pentru colectarea și transportul deșeurilor din zona IV, care deservește municipiul Botoșani, orașul Bucecea și 22 de localități limitrofe, a fost de 67,87 lei pe tonă.

"Am primit de la ADI Ecoproces, cea care se ocupă de delegarea serviciilor de colectare și transport în cele cinci zone, o comunicare prin care ni se aduce la cunoștință că în urma reevaluării ofertelor, așa cum a dispus Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, oferta societății Urban Serv a fost declarată câștigătoare", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Urmează perioada de contestații, iar dacă noul rezultat nu va fi contestat se va putea semna contractul. Totuși, societatea Urban Serv nu se poate bucura pe deplin de acest rezultat întrucât în paralel este deschisă o acțiune în instanță prin care firma Rosal București a contesta decizia de reevaluare dispusă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

"Chiar astăzi, la Curtea de Apel Suceava se judecă contestația depusă de Rosal București. Vom vedea dacă se pronunță instanța în cursul zilei de astăzi sau nu, e posibil să se amâne, după care vom vedea mersul întregii proceduri în continuare",  a mai precizat directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
15

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
44

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
285

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...