Social-democrații au BOICOTAT pentru a treia oară ședința de Consiliu Local! "Este un mod laș..."

Social-democrații au BOICOTAT pentru a treia oară ședința de Consiliu Local! "Este un mod laș..."
Au ajuns în Consiliul Local prin votul cetățenilor municipiului Botoșani, pentru a le reprezenta interesele și a lua decizii pentru binele orașului, dar pentru unii consilieri locali orgoliile și luptele politice par a fi mai presus de toate acestea. Pentru a treia oară consecutiv, consilierii social-democrați au absentat de la ședința extraordinară de Consiliu Local.

Pe ordinea de zi a ședinței de vineri au fost patru proiecte de hotărâre, ce vizau rectificarea bugetului local, prelungirea contractului de finanțare pentru Parcul de agrement Cornișa, dar și revocarea Hotărârii de Consiliu Local privind constituirea comisiilor de la concursul pentru directorii de școli și desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local în aceste comisii.

Componența acestor comisii de concurs a provocat disputa politică la care asistăm de câteva zile în Consiliul Municipal.

Primarul Cătălin Flutur a spus că tocmai cei care au cerut pace politică la Botoșani nu respectă această noțiune.

"Suntem în plină pace politică la Botoşani, ştiţi prea bine de cine a fost inventată noţiunea de pace politicăNu suntem în pace politică. Faptul că în trei ședințe de Consiliu Local nu s-a putut desfășura activitatea ne spune foarte multe. Unul, doi sau trei consilieri din partea PSD-ului nu s-au aflat și nu se află în localitate în perioada asta și le-a creat o mare dificultate pentru că ei nu pot să vorbească decât în grup și dacă formează majoritatea. Domnul viceprimar Cosmin Andrei este în concediu de odihnă și exact în perioada asta s-au întâmplat niște lucruri importante pentru municipiu, au mai plecat unii sau alții de la ei, nu au avut puterea, tăria, să dea piept și cu problemele orașului. Este și un mod laș de a fugi de niște probleme", a spus primarul Cătălin Flutur.

Pentru ziua de 10 octombrie, consilierii social-democrați sunt cei care au convocat o ședință extraordinară de Consiliu Local, cu doar două puncte pe ordinea de zi, respectiv rectificarea bugetului local și prelungirea contractului de finanțare pentru Cornișa.
 
Niciun cuvânt în schimb despre comisiile pentru concursul din învățământ care se va desfășura săptămâna viitoare, unde social-democrații și-au impus propriii oameni, însă Hotărârea de Consiliu Local adoptată nu a primit viza de legalitate de la Prefectură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Motorul unei autoutilitare destinată transportului de pâine a luat foc pe o stradă din municipiul Botoșani!

astăzi, 15:30
18

O mașină aparținând unei fabrici de pâine din municipiul Botoșani a luat foc în trafic. Șoferul mașinii a observat la un moment dat că de sub capotă iese fum și imediat...

Județul Botoșani, sub Cod Galben de lapoviță, ninsori și viscol până vineri la amiază!

astăzi, 15:13
296

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de precipitații abundente - ploi, lapoviță și viscol, avertizarea fiind valabilă de joi, ora 04.00 dimineața, până vineri, ...

Acţiune a poliţiştilor locali în incinta Botoşani Shopping Center: Cinci agenți economici sancționați!

astăzi, 14:21
229

În intervalul 14-16 ianuarie 2019, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială a Poliției Locale Botoșani au desfăşurat misiuni pentru combaterea comerţ...