Social-democrații au BOICOTAT pentru a treia oară ședința de Consiliu Local! "Este un mod laș..."

Social-democrații au BOICOTAT pentru a treia oară ședința de Consiliu Local! "Este un mod laș..."
Au ajuns în Consiliul Local prin votul cetățenilor municipiului Botoșani, pentru a le reprezenta interesele și a lua decizii pentru binele orașului, dar pentru unii consilieri locali orgoliile și luptele politice par a fi mai presus de toate acestea. Pentru a treia oară consecutiv, consilierii social-democrați au absentat de la ședința extraordinară de Consiliu Local.

Pe ordinea de zi a ședinței de vineri au fost patru proiecte de hotărâre, ce vizau rectificarea bugetului local, prelungirea contractului de finanțare pentru Parcul de agrement Cornișa, dar și revocarea Hotărârii de Consiliu Local privind constituirea comisiilor de la concursul pentru directorii de școli și desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local în aceste comisii.

Componența acestor comisii de concurs a provocat disputa politică la care asistăm de câteva zile în Consiliul Municipal.

Primarul Cătălin Flutur a spus că tocmai cei care au cerut pace politică la Botoșani nu respectă această noțiune.

"Suntem în plină pace politică la Botoşani, ştiţi prea bine de cine a fost inventată noţiunea de pace politicăNu suntem în pace politică. Faptul că în trei ședințe de Consiliu Local nu s-a putut desfășura activitatea ne spune foarte multe. Unul, doi sau trei consilieri din partea PSD-ului nu s-au aflat și nu se află în localitate în perioada asta și le-a creat o mare dificultate pentru că ei nu pot să vorbească decât în grup și dacă formează majoritatea. Domnul viceprimar Cosmin Andrei este în concediu de odihnă și exact în perioada asta s-au întâmplat niște lucruri importante pentru municipiu, au mai plecat unii sau alții de la ei, nu au avut puterea, tăria, să dea piept și cu problemele orașului. Este și un mod laș de a fugi de niște probleme", a spus primarul Cătălin Flutur.

Pentru ziua de 10 octombrie, consilierii social-democrați sunt cei care au convocat o ședință extraordinară de Consiliu Local, cu doar două puncte pe ordinea de zi, respectiv rectificarea bugetului local și prelungirea contractului de finanțare pentru Cornișa.
 
Niciun cuvânt în schimb despre comisiile pentru concursul din învățământ care se va desfășura săptămâna viitoare, unde social-democrații și-au impus propriii oameni, însă Hotărârea de Consiliu Local adoptată nu a primit viza de legalitate de la Prefectură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1439

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1625

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
526

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...