Șocant! Femeie violată și înjunghiată de un adolescent!
BOTOSANI

Șocant! Femeie violată și înjunghiată de un adolescent!
Clipe de coșmar pentru o femeie dintr-o comună botoșăneană! A fost atacată în propria casă de un individ care a tăiat-o cu un cuter după ce ar fi violat-o.

Totul s-a întâmplat, duminică seara, în locuința unei femei în vârstă de 68 de ani, din satul Vorniceni. Aceasta locuiește singură iar după lăsarea întunericului un localnic, în vârstă de 17 ani, a dat buzna peste ea în casă. Individul, care se pare că era sub influența băuturilor alcoolice, s-a năpustit asupra femeii, pe care ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el, iar când a văzut că se opune a tăiat-o cu un cuter, provocându-i răni grave.

Se pare că un vecin a auzit strigătele de ajutor și a sunat la 112. Cadrele medicale de pe Ambulanță sosite la locuința femeii i-au acordat de îndată primul ajutor, aceasta fiind în șoc hemoragic, cu multiple traumatisme și plăgi tăiate. În întâmpinarea Ambulanței a plecat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, care a transportat-o pe femeie la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati.

Polițiștii au ajuns și ei la casa femei și fac cercetări. Tânărul a fost ridicat pentru audieri, cazul fiind preluat de un procuror.

Femeia a povestit că tânărul a ajutat-o în timpul zilei la bătut nuci, iar pe seară a venit după bani, dar și cu gânduri necurate. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marii contribuabili din Botoşani. Prea puţini şi prea mici pentru a ţine în spate un judeţ catalogat drept nefavorizat

astăzi, 08:05
26

Judeţul Botoşani este cunoscut ca fiind o zonă mai puţin dezvoltată economic şi acest lucru este reflectat şi de statisticile economice. Numărul marilor companii, tradus fiscal ca Marii Contri...

Aspazia Oţel-Petrescu a plecat la Domnul

astăzi, 07:59
30

Doamna Aspazia Oţel-Petrescu, una din multele femei care au pătimit ani de zile în temniţele comuniste, având în suflet o necuprinsă dragoste de neam şi ţară. În ce...

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
266

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...