Soarta cumplită a unei românce de 36 de ani, moartă în urma unei operații estetice!

Femeia a murit după nouă luni de agonie, din cauza complicațiilor legate de operația de liposucție. Partenerul femeii a depus o plângere împotriva chirurgului, care este acum investigat pentru omucidere. 

Soarta cumplită a unei românce de 36 de ani, moartă în urma unei operații estetice!

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a murit într-o casă de cură pentru bolnavii terminali din Orzinuovi (Brescia), miercuri, 11 aprilie, după o operație de liposucție efectuată pe 5 iulie, anul trecut, la o clinică din Via Podgora din Milano. Femeia a murit după 9 luni de agonie cauzate de unele complicații legate de operația de liposucție efectuată vara trecută, scrie Corriere.

Ana Maria Crăciun, în vârstă de 36 de ani, a mers la Centrul de Chirurgie Plastică MC din via Podgora, Milano, condus de chirurgul în vârstă de 31 de ani pe nume Mattia Colli, pentru o liposucție (înlăturarea excesului de grăsime) la abdomen, șolduri și coapse.

Potrivit sursei citate de roatlianul.com, femeia a fost operată în centrul medical amintit, numai de dr. Colli, fără prezența unui anestezist. După operație, și-a petrecut noaptea în hotel, unde a și început să se simtă rău. Timp de trei zile nu a putut să părăsească hotelul, blocată la pat cu convulsii, febră mare și tahicardie. Dar a evitat să meargă la spital, pentru că dr. Colli a sfătuit-o să nu o facă.

S-a hotărât să se întoarcă în România și după încă două zile a fost spitalizată la București, unde a suferit o serie de operații și chiar a ajuns la terapie intensivă. La insistențele partenerului ei, Ana Maria s-a întors în Italia și a fost spitalizată de ceva timp într-o casă de îngrijire medicală din Brescia, înainte de a fi transferată la azilul Orzinuovi unde a murit.

Diagnosticul, așa cum se poate citi în plângerea depusă de partenerul femeii împotriva chirurgului, care este acum investigat pentru omucidere, este unul foarte grav: conaționala noatră suferea de „fasciită necrozantă”, un tip de cangrenă. Când carabinierii s-au prezentat la cabinetul doctorului Mattia Colii, chirurgul tocmai terminase o operație de liposucție și mai erau alți pacienți în sala de așteptare.

În următoarele zile va fi efectuată autopsia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...