SMURD susţinut de botoşăneni

SMURD susţinut de botoşăneni
Tot mai mulţi botoşăneni se alătură campaniei 2% pentru SMURD, derulate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani şi Fundaţia pentru SMURD.

Punctele de informare mobile amplasate, în această săptămână, în parcările supermarketurilor Kaufland şi Carrefour, au fost luate cu asalt de cetăţenii dornici să susţină activitatea Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) prin donarea a 2% din impozitul pe venit.

Cu această ocazie, botoşănenii şi-au putut măsura gratuit nivelul tensiunii arteriale.

Totodată, au primit materiale informative din cadrul campaniilor F.O.C.– Flăcările Omoară Copii, “R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale! şi sfaturi despre cum să-şi petreacă timpul liber la iarbă verde fără a-şi pune în pericol viaţa, dar şi mediul înconjurător. Botoşănenii care doresc, prin direcţionarea a 2% din impozitul pe care îl plătesc statului pentru salariile din 2012 sau alte venituri, să sprijine activitatea SMURD, pot completa şi trimite, până pe 25 mai 2013, DECLARAŢIA 230, dacă au venituri doar din salarii, sau DECLARAŢIA 200, dacă au venituri şi din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor).

Cei care nu cunosc suma corespunzătoare a 2% din impozit pot lăsa căsuţa necompletată, suma urmând a fi calculată de către organele fiscale.

Datele de completare a declaraţiilor: Denumire entitate nonprofit: FUNDAŢIA PENTRU SMURD Cod de identificare fiscală: 20177660 Cont bancar (IBAN): RO15 RNCB 0188 0848 0804 0001 Formularul se completează de mână, în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil.

După completare, acesta poate fi depus direct sau trimis prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu.

Amănunte privind modalitatea de realizare a direcţionării a 2% din impozitul cetăţenilor pentru SMURD pot fi găsite pe site-ul I.S.U. Botoşani www.isubotosani.ro sau al Fundaţiei pentru SMURD www.fundatiapentrusmurd.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
48

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1883

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
182

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...