Smecherii soselelor si masinile lor puternice!

Smecherii soselelor si masinile lor puternice!
Soferi depistati in trafic, pe o strada din Botosani, fara permis de conducere si in stare de ebrietate!

Masinile de lux ii legitimeaza, teribilistii considerand ca nu trebuie sa mai respecte nici cele mai elementare reguli de circulatie. Permisul de conducere devine, astfel, un act inutil, de vreme ce soferul se afla la volanul unei masini care face legea pe soselele din Botosani.

In noaptea de 5 spre 6 decembrie, C. Catalin, de 29 de ani, din comuna Zvoristea, judetul Suceava, a fost depistat in trafic, pe strada Sucevei din municipiul Botosani, in timp ce conducea un autoturismul marca Hyundai Lantra, a carui inmatriculare provizorie era expirata.

Conducatorul auto avea permisul de conducere anulat si prezenta o concentratie de 1,04 mg./l. alcool pur in aerul expirat. In vederea stabilirii alcoolemiei, i-au fost recoltate probe biologice de sange.

“Fata de conducatorul auto se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, fara a poseda permis de conducere si avand o alcoolemie peste limita legala, a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Tot pe strada Sucevei din Botosani, in dimineata zilei de 6 decembrie, la ora 03.40, H. Victor, de 35 de ani, din municipiul Botosani, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism BMW, cu toate ca nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

Cu ocazia legitimarii s-a constatat ca emana halena alcoolica, insa a refuzat testarea cu aparatul etilotest si recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Fata de suspect se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere sii refuzul recoltarii probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcooolemiei, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
141

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
177

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
20

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....